BURSA / OSMANGAZİ - Hasan Gülişan Arseven Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Huriye BALTACIOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1978 yılı Karabük doğumlu, evli ve üç çocuk annesidir. İlk, orta ve lise öğrenimini Karabük´te tamamladı.2000 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun oldu. İşletme alanı eğitim yönetimi dalında yüksek lisans yaptı. Van Çaldıran ve Iğdır Tuzluca da öğretmen olarak görev yaptı.2005 yılında Bursa Demirtaş Gevher Sönmez İlköğretim Okulu ve Ali Osman Sönmez Endüstri Meslek Lisesinde Tarih öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra Nilüfer Halk Eğitim Merkezi, Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Yardımcılığı, Bursa Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcısı görevlerinde bulundu. Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevi yürüttükten sonra 19.06.2020 tarihinde okulumuza okul müdürü olarak atandı.